Onderhoudsproducten
!
Borek
530

Fabric Cleaner

Borek

Reinigt eenvoudig vlekken uit diverse stofsoorten. Geschikt voor zowel de hoezen van kussens als doeken van parasols. Verpakking is inclusief spons om het product aan te brengen.

Borek
510

Teak Cleaner

Borek

Reinigt eenvoudig het hout en herstelt verweerd teak.
Verpakking is inclusief spons om het product aan te brengen.

Borek
540

Multi Cleaner

Borek

Reinigt eenvoudig de materialen: Fiber, Batyline, aluminium en Caesarstone. Reiniger is voor dagelijks gebruik. Verpakking is inclusief doek om het product aan te brengen.

Borek
520

Stainless Steel Cleaner & Polisher

Borek

Reinigt en beschermt roestvast staal. Cleaner maakt uw meubilair water- en vuilafstotend. Verpakking is inclusief doek om het product aan te brengen.

Borek
511

Teak Sealer

Borek

Zorgt dat de warme goudbruine kleur van teak langer behouden blijft. Voordat de Teak sealer voorzichtig wordt aangebracht, moet het meubilair volledig gereinigd en droog zijn. Behandeling regelmatig herhalen. Verpakking is inclusief doek om het product aan te brengen.

Borek
531

Fabric Protector

Borek

Maakt zowel de hoezen van kussens als doeken van parasols weer water- en vuilafstotend. Geschikt voor diverse stofsoorten. Verpakking is inclusief doek om het product aan te brengen.

Borek
540

Caesarstone Colour Restorer

Borek

Maakt Caesarstone water-en vuilafstotend en verdiept de kleur van het blad. Verpakking is inclusief doek om het product aan te brengen.

Borek
512

Teak Protector

Borek

Maakt uw teak meubilair water- en vuilafstotend. Beschermt de zilvergrijze patina van verweerd teak. Verpakking is inclusief doek om het product aan te brengen.