300 - 350 cm
Roestvast staal type 304. Het betreft een ijzerlegering waarbij de corrosie bestendigheid is verhoogd door toevoeging van chroom en nikkel. Om een optimale corrosiebestendigheid te verkrijgen worden de Borek frames standaard gepassiveerd. Toch kan moleculair vuil in het oppervlak binnendringen. Indien het RVS meubilair wordt bloot gesteld aan buitenlucht waar zich bijvoorbeeld chloordampen en zout in bevinden, dan kan er aan het oppervlak roestaanslag ontstaan. We bevelen een specifieke behandeling meerdere keren per jaar aan. U kunt daarvoor gebruik maken van Borek Stainless Steel Cleaner & Polisher.

Compactplaten zijn HPL-materialen (High Pressure Laminate), samengesteld uit een gelamineerde binnenkern van met thermohardende kunstharsen geïmpregneerde cellulosebanen en voorzien van een gesloten toplaag van melaminehars. De platen worden onder hoge druk en hitte samengeperst tot een homogeen, massief, sterk en duurzaam materiaal. De bladen zijn eenvoudig te reinigen met Borek Multi Cleaner.

!
Gloster by Povl Eskildsen
456T

Kore uitschuifbare tafel 318 x 110 cm

Gloster
Onderstel in geborsteld RVS met teak tafelblad in latten en inklapbaar, geïntegreerd vlinderverlengstuk. Zitplaatsen - 8/12.
 
Lengte 206,0 / 318,0 cm
Breedte 110,0 cm
Hoogte 74,5 cm


RVS - Electropolish
Het oppervlak van de meubelen in roestvrij staal wordt standaard geborsteld afgewerkt, maar naast deze geborstelde afwerking bieden wij op sommige modellen ook een 'electropolish' afwerking aan. 'Electropolishing' is een elektrochemisch proces waarbij een combinatie van elektrische stroom en een zeer sterk zuur het oppervlak van het roestvrij staal atoom per atoom afbreken. Dit proces breekt hoofdzakelijk het ijzer in de bovenste lagen af, maar laat het chroom in tact. Deze behandeling maakt het roestvrij staal anderzijds nog duurzamer en corrossiebestendiger.

 

Borek by Erik Groot
7081-7078

Torino ovale tafel 300 x 100 cm

Borek

Compact top, RVS frame

Lengte 300,0 cm
Breedte 100,0 cm
Hoogte 75,0 cm
Kleuren top Wit decor/wit uni